Bezorgd om de zorg (PvdA Oude IJsselstreek)

19 februari, om 20:00 | De Roode Leeuw in Terborg

Op maandag 19 februari a.s. komt Sharon Dijksma naar de Roode Leeuw in Terborg. Zij is lid van de Tweede Kamer voor de PvdA en heeft Zorg en Gezondheid in haar portefeuille. Het is een openbare bijeenkomst waar iedereen van harte welkom is.

Sharon Dijksma zal op deze avond informatie geven over ontwikkelingen in de Tweede Kamer over Zorg en Gezondheid. Speciaal zal er aandacht zijn voor de situatie in de wijkverpleging.

Er zijn gelukkig vele miljoenen beschikbaar gesteld voor de verpleeghuizen maar hoe is het gesteld met de ouderen die thuis
wonen en zorg nodig hebben?  Ook in de gemeente Oude IJsselstreek neemt de zorgvraag van thuiswonende ouderen toe. Kunnen de wijkverpleegkundigen de toenemende vraag aan? Werken zorg-en onderwijsinstellingen samen om voldoende gekwalificeerd personeel te kunnen leveren? Kan slimme toegepaste technologie helpen in de zorg? Dit is een greep uit vragen die aan de orde kunnen komen. Ook vragen van de wijkverpleegkundigen uit onze gemeente komen aan bod.

Daarnaast zijn zorginstellingen en politieke partijen voor deze avond uitgenodigd om vanuit de praktijk te vertellen over ervaringen en knelpunten. Maar misschien ontvangt u zelf zorg in huis en vindt u daar wat van, kom dan naar deze bijeenkomst en vertel uw ervaringen. Het is de bedoeling dat de opmerkingen en signalen door Sharon Dijksma worden meegenomen naar Den Haag en zo kunnen meehelpen om nog beter beleid te formuleren.

Het belooft een interessante avond te worden en iedereen is van harte uitgenodigd. Inloop vanaf 19.30 aanvang 20.00. De koffie staat klaar!

De avond wordt georganiseerd door de Rooie Vrouwen van de PvdA uit de gemeente uit Oude IJsselstreek. Voor meer informatie: Willie Oort: 0613092467, Gülden Siner0614510445, Sylvia van Londen 0612496048.

Bezorgd om de zorg in Oude IJsselstreek