Rode Kafé met verkiezingsprogramma PvdA Gld 2019-2023

Door René Isselman op 29 juni, van 19:00 tot 23:00 | Bilderdijkstraat 20 Doetinchem

In de aanloop naar de verkiezingen van 2019 (Provinciale, Waterschap en Europese) heeft het Gewestelijk bestuur gevraagd of zij een deel van deze avond mogen gebruiken om met de aanwezigen in gesprek te gaan over het verkiezingsprogramma. En uiteraard hebben wij hier ja tegen gezegd. De bedoeling is om, onder leiding van Peter Kerris, fractievoorzitter en beoogd lijsttrekker, te inventariseren welke onderwerpen wij vinden dat deze in het verkiezingsprogramma horen te staan.

Daarna willen we vooral met alle gekozen raadsleden, alle commissieleden welke zich inzetten voor de fracties in Gelderland, Statenleden, wethouders, Kamerleden in gesprek om met elkaar kennis te maken. En natuurlijk zijn ook alle “gewone” leden welkom. Uitgangspunt voor dit deel van de avond is dat de hierboven genoemde leden elkaar leren kennen en dat we proberen te komen tot het vormen van App-groepen.  En als er “gewone“ leden zijn die bv werken in één van de genoemde themagebieden, en deel willen nemen door met hun praktische expertise bij te staan, dan worden deze ook van harte uitgenodigd!
App-groepen zullen kunnen worden gevormd uit mensen die zich bezig houden met de thema’s:
– WERK – WONEN – ZORG – DUURZAAMHEID

Maar natuurlijk als er ook andere interessegebieden zich met elkaar kunnen vinden dan is dat prima.
John Kerstens heeft zijn medewerking toegezegd en is ook ervaringsdeskundige met deze werkwijze. Evenals ook raadsleden, commissieleden, Statenleden en wethouders vanuit de voorgaande raadsperiode. Het wordt dus een avond om iets met elkaar te regelen, maar zoals altijd wel met het Rode Kafé, onder het genot van gezelligheid met een hapje en een drankje.
Over de genoemde thema’s speelt in elke gemeente wel iets en dan is het goed om elkaar te informeren, enthousiasmeren, motiveren en stimuleren.

Hopelijk kunnen velen van jullie gehoor geven aan deze oproep en de 29e aanwezig zijn. Elkaar kennen is altijd prettiger. Maar mocht je niet kunnen laat dan weten of je deel wilt nemen aan een van deze app-sessies. Stuur hiervoor je informatie naar r.isselman@telfort.nl. Dan zal ervoor gezorgd worden dat het bij de betreffende app-groep komt.
Inmiddels hebben zich al een aantal aangemeld uit o.a. Apeldoorn, Heerde , Nijmegen, Tiel voor alle hierboven genoemde app-groepen.

Het Rode Kafé is vanaf 19.00 met een inloop.
Het adres is Bilderdijkstraat 20 7002 AB Doetinchem.

Graag tot de 29e.

René Isselman

René Isselman

René is sinds 2010 campagnecoördinator. Verder is René de motor achter het Rode Kafé en veel andere activiteiten. Inzetten voor mensen die vaak niet in staat zijn zichzelf staande te houden in onze steeds moeilijker wordende maatschappij. Vaak merkte ik dan dat deze mensen op een bepaalde, maar bepaald niet prettige manier, door diezelfde samenleving

Meer over René Isselman