Jarige PvdA trakteert

Door Willem Wullink op 9 februari 2021

De Partij van de Arbeid (PvdA) werd op 9 februari 1946 opgericht als voortzetting van de vooroorlogse Sociaal-Democratische Arbeiderspartij (SDAP), de Vrijzinnig Democratische Bond (VDB) en de Christelijk-Democratische Unie (CDU). Een goede reden om als 75 jarige te trakteren. De twee Gelderse kandidaat Tweede Kamerleden Charlotte Brand (1982) en Maarten van den Bos (1984) overhandigen medewerkers en bewoners van Het Vijverberghuis te Doetinchem stroopwafels.

Het Vijverberghuis in Doetinchem biedt gespecialiseerde kleinschalige zorg voor mensen met dementie. Volgens Charlotte kunnen in deze moeilijke tijd de bewoners en verzorgenden wel een “hart onder de riem” gebruiken. Ook andere Doetinchemse verpleeg- en verzorgingshuizen kunnen deze traktatie tegemoet zien. Alles wel volgens de geldende richtlijnen.

Op 17 maart zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer en normaal campagnevoeren is helaas niet mogelijk. Charlotte denkt met haar plek op 15 van de lijst een goede kans te maken om in de Tweede Kamer te komen. Als gemeenteraadslid in Nijmegen zet ze haar idealen om in politieke actie. Een betaalbaar huis voor iedereen, hulp en ondersteuning van kwetsbaren en een eerlijke en transparante overheid. Straks als lid van de Tweede Kamerlid.

Lees hier artikel in Doetinchems Vizier.

 

Willem Wullink

Willem Wullink

De opkomst van het populisme was voor mij reden om actief te worden in de PvdA. Sinds 2002 verschillende bestuursfuncties (secretaris, afgevaardigde en webmaster). Gepensioneerd. Getrouwd en drie grote kinderen.  

Meer over Willem Wullink