PvdA deelt taart uit.

Door Redactie op 13 april 2021

In Doetinchem zijn vrijwilligers of organisaties op een bijzondere wijze bezig voor de Doetinchemse samenleving. Bij wijze van dank en waardering deelt de partij iedere maand een rode taart uit. Als u iemand kent die deze blijk van waardering meer dan verdient meld hem of haar aan via ons contactformulier.

13 april 2021

Waar andere kinderen van 5 jaar zich alleen bezig houden met voetballen en buitenspelen, is Daniel (5 jaar) samen met zijn moeder Diana Tamliani een actie gestart om kinderen die in armoede leven een hart onder de riem te steken. De PvdA Doetinchem zet Daniel en zijn moeder in het zonnetje met hun maandelijkse Rode Taart.

Vorige maand was Maarten op de Weegh van de PvdA Doetinchem bij het Wasmandje. Helaas hebben zij het door de Corona-crisis niet gered. Om hen een hart onder de riem te steken, mocht Maarten ze namens de PvdA de maandelijkse Rode Taart geven.

Deze maand gelukkig een vrolijkere taart. Daniel van 5 jaar bedacht samen met zijn moeder dat hij graag iets wilde doen voor kinderen die geen geld hebben. Al snel kwamen ze in contact met de Voedselbank. Waar Daniel en Diana eerst van plan waren zelf pakketjes samen te stellen, ging alles anders toen Daniel op school in de kring vertelde over zijn plan. Zijn leraar en een aantal ouders raakten door zijn verhaal enthousiast en uiteindelijk hebben moeder en Daniel met de hulp van ook zijn nichtje Lea ruim 60 goed gevulde paas-pakketten gevuld. Dit dankzij gulle lokale ondernemers, andere ouders en vooral ook heel hard werken.

Al met al een dik verdiende Rode Taart voor Daniel en zijn moeder Diana. Die gelijk zeiden dat ze hem ook gingen delen met hun nichtje Lea.

Ken je zelf iemand die wat jou betreft een Rode Taart verdient, neem dan contact op met de PvdA Doetinchem. En misschien staat Maarten binnenkort bij jou voor de deur met een heerlijke rode taart van Bakkerij Kaspers.

 

Waar ben je naar op zoek?