Open dag Rode Kafé

28 maart 2022

Wellicht bent u wel eens op de Bilderdijkstraat 20 in Doetinchem lang het “Rode Kafé” gereden. Naast ons zit het al tientallen jaren bestaande Chinese restaurant “Ni Hao” en aan de andere kant de ook jaren bestaande Alphega apotheek. Misschien heeft u zich afgevraagd wat is dat voor een café? Nou we zijn geen gewoon café. 

Er worden geregeld activiteiten met elke keer weer een ander doel, thema of discussie georganiseerd. Maar we zijn ook geen doelen-, of thema of discussie café. Gezelligheid staat bij ons ook hoog in het vaandel.

Daarom nodigen wij u uit om op zaterdag 9 april, vanaf 10 uur langs te komen voor een hapje en een drankje en kennis te maken met ons Rode Kafé en een aantal van de mensen die hier gebruik van maken.

Deze dag verzamelen wij ook weer goederen in voor de vluchtelingen uit Oekraïne. We realiseren ons dat er al veel initiatieven zijn die dit ook doen, maar het zal helaas voorlopig ook nog niet anders worden. Het blijft nodig.

Dus als u nog spullen over heeft, zoals voor lichamelijke verzorging (o.a. cosmetica, tandpasta, shampoo), medicijnen, houdbaar voedsel, diabetes voeding, luiers, babyvoeding, natte (en droge) billendoekjes, matrasbeschermers, kogelvrije vesten etc..

Maar als u alleen langs wilt komen en kennis wilt maken met het Rode Kafé en haar gebruikers bent u ook van harte welkom.

Click op afbeelding voor vergroting.