Politiek betrokken

4 maart 2024

Verandering wordt mogelijk gemaakt door mensen die zich met politiek willen bezighouden. We vinden het als partij belangrijk dat mensen betrokken zijn bij onze democratie.

Daarom organiseert de PvdA Gelderland een leergang die bestaat uit drie workshops. De leergang is bedoeld voor mensen die zich betrokken voelen bij het (lokale) bestuur in Nederland en meer willen weten hoe politieke besluitvorming tot stand komt. Het zijn workshops waarin we het nuttige en het aangename verenigen, gegeven door politici van PvdA en GroenLinks uit de Tweede Kamer en uit Gelderse Provinciale Staten en gemeenteraden.

Uiteraard zouden we het fijn vinden wanneer deelnemers van de workshop actief worden binnen GroenLinks en PvdA, maar dat is niet het doel. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van de partij, maar we gaan er wel vanuit dat deelnemers affiniteit hebben met de standpunten. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Wel vinden we het belangrijk dat deelnemers aan alle drie de workshops kunnen deelnemen en zich aan het programma committeren. Deelnemers leren niet alleen van de inbreng van de sprekers, maar ook van elkaar. De workshops worden gegeven op drie zaterdagmiddagen op

  • 23 maart,
  • 13 april en
  • 18 mei 2024.

Het programma begint om 13.00 uur en eindigt om 16.30 uur. De workshops vinden plaats in Coehoorn Centraal, Coehoornstraat 17 in Arnhem. Dit zalencentrum bevindt zich tegenover het station in Arnhem.

Voor meer informatie zie de brochure van het programma.

Wilt u meer weten, dan kunt u contact opnemen met:

Judith Tenbusch E: [email protected] M: 06-38335650 of

Henk Brouwer E: [email protected] M: 06-22946337