Wil jij ons vertegenwoordigen in de gemeenteraad van Doetinchem?

Door Henri Peters op 15 juli 2017

Ben jij geïnteresseerd in wat er in en rond Doetinchem gebeurt? Voel jij je hier betrokken bij? Wil jij graag iets betekenen voor inwoners van onze gemeente? Voel jij je aangesproken door sociaal- democratische waarden als solidariteit, samen delen, verantwoordelijkheid, meepraten, opkomen voor de zwakkeren in onze samenleving?

Heb jij minstens 2 dagen per week beschikbaar voor raadswerk?

Kom dan naar onze aftrap van de GR 2018, op 16 juni in het partijkantoor, om 20.00 uur. Wij hebben jouw inbreng nodig! Wij, dat is de Partij van de Arbeid, afd. Doetinchem, willen graag nader met jou kennismaken. Wij willen je informeren over wat gemeenteraadswerk inhoudt. Als je geïnteresseerd bent, en ervan overtuigd bent dat jij iets kan betekenen voor onze afdeling, stuur dan een persoonlijke motivatiebrief + CV. Je kunt deze brief sturen naar Rianne Dunnewold of naar Alex Stel van de commissie voor de Gemeenteraadsverkiezingen.

Stuur  de sollicitatiebrief met je persoonlijke motivatie, en je CV  voor 20 augustus. 2017. Daarna volgen de gesprekken. De uiteindelijke volgorde van de lijst zal in november 2017 door de Algemene Ledenvergadering worden vastgesteld.
Wij hopen dat je er in ieder geval serieus over na wilt denken. Samen staan we sterker!

Download hier het fractieprofiel.

De Jan Schaper-leergang is de leergang voor iedereen met interesse in het raadslidmaatschap. Voor nieuwe kandidaat-raadsleden is het volgen van de Jan Schaper-leergang verplicht. Informatie Jan Schaperleergang.