Tas voor de toekomst, een rode taart voor Saskia Boone.

Door José Teunissen op 31 augustus 2023

Vandaag mochten wij de rode taart van de Partij van de Arbeid in Doetinchem, uitreiken aan Saskia Boone. Zij is, samen met Josien en Heleen de drijvende kracht achter de Tas voor de toekomst.

Deze stichting werft fondsen en koopt schooltassen aan die worden gevuld met allerlei schoolartikelen. De tassen worden vervolgens uitgedeeld aan kinderen waarvan de ouders minder te besteden hebben en recht hebben op ondersteuning van de voedselbank, de Minimanna, of wonen in de crisisnoodopvang, en kinderen uit Oekraine.

De PvdA vindt dit een prachtig initiatief en heeft daarom de rode taart vandaag aan Saskia aangeboden. Een taart die haar toekomt!

Meer informatie over deze stichting vindt u op www.tasvoordetoekomst.nl

Van links naar rechts: Natasja Bruggink en Jose Teunissen van de PvdA, Saskia en Josien van de stichting Tas voor de toekomst.

José Teunissen

José Teunissen

José bouwt in Doetinchem voort op haar eerdere ervaring als raadvolger in Bronckhorst. Ze heeft een rood hart dat zichtbaar wordt in alles wat ze aanpakt. En dat is ook haar kracht ze gaat erop af. Ze ervaart het raadslidmaatschap als een uitdaging, omdat ze dan haar ideeën echt in daden kan omzetten. Ze wil

Meer over José Teunissen